Wobbel Black Friday 2023

Wobbel is hét merk voor een balance board. Een balansbord is voor jong en oud, maar vooral heel leuk voor je kleintje! Het helpt je kindje in zijn of haar ontwikkeling en kent dan ook veel voordelen. Een Wobbel bord is er vele uitvoeringen van Starter tot Original en zelfs XL. Echter ze zijn best prijzig. Daarom zetten we voor jou de beste Wobbel Black Friday Deals 2023 op een rij. Bekijk hier per aanbieder alvast of er aanbiedingen zijn!

Bol.com Wobbel aanbiedingen bekijken
Bijenkorf aanbiedingen
Lazy Lama deals

Vandaag maandag 27 november 2023 – laatste dag – Wobbel Black Friday deals. Wees er snel bij want op=op!

Wobbel Black Friday 2023

Vind een Wobbel board direct bij onze partners!

Benieuwd waar een Wobbel board verkocht wordt? Naast de verkoop op hun eigen website, zijn er ook een aantal andere webshops waar het balance board verkocht wordt. Wij zetten een aantal grote webshops voor je op een rij. Klik op het logo of de button en kijk direct zelf of ze Wobbel Black Friday aanbiedingen hebben!

Wat zijn de voordelen van een Wobbel board?

Twijfel jij nog of je gebruik gaat maken van de Wobbel Black Friday Deal? Met een balance board spelen heeft veel voordelen voor jouw kleintje. We zetten er een aantal voor je op een rij:

  • Goed voor de motoriek. Een Wobbel is een balansbord. Het helpt jou kindje dus bij het verbeteren van de balans en motoriek. Het fijne is dat dit helemaal niet als moeilijk wordt ervaren door jouw kindje. Is de motoriek van jouw kindje nog niet zo goed? Dan zal hij of zij zelf beginnen met kleine bewegingen op het balansbord. Naarmate de motoriek verbeterd zal je kindje steeds meer kunnen en ook durven.
  • Zelfvertrouwen. Dat laatste – steeds meer durven – geeft ook aan dat een Wobbel board helpt bij het zelfvertrouwen van jouw kindje. Nog een mooi voordeel van het Wobbel board. Ook dit gebeurt onbewust. Waar de plank in het begin misschien nog onbekend en onbemind is, groeit het zelfvertrouwen naarmate je kindje er meer mee kan.
  • Het stimuleert de fantasie. Met een Wobbel bord kan je kindje zich een acrobaat voelen. Maar er kan ook een brug van worden gemaakt of een plank om lekker op te schommelen. Het board heeft zoveel verschillende toepassingen dat het de fantasie en verbeeldingsvermogen van je kindje stimuleert.
  • Bewegen is gezond. Door te spelen op het balance board is je kindje lekker in beweging. Beweging is gezond. Het bevordert de doorbloeding en groei van spieren. In combinatie met het verfijnen van de motoriek, heeft dit een extra positief effect is een belangrijk voordeel ten opzichte van zittend spelen.

Wat is de oorsprong van de Wobbel?

Een Wobbel is een balansbord. Een balansbord kent zijn oorsprong bij de Waldorf Scholen. Dit is vrijeschooolonderwijs, wat breder is dan het onderwijs aan de standaard basisschool. Ontdekken speelt hierbij een belangrijke rol. Net zoals intellectuele, praktische en artistieke vaardigheden.

Wobbel is het merk dat het balansbord terugbracht naar het grote publiek. Het bedrijf is in 2015 opgericht door twee Nederlandse ondernemers.

Wat zijn de verschillende modellen?

Wobbel Original

Dit balansbord is onder begeleiding al vanaf 0 maanden te gebruiken. De Original met kurk is geschikt vanaf 36 maanden.

Wobbel XL

Dit is het grootste model. De XL is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar tot en met volwassenen.

Wobbel Starter

De Wobbel Starter is de kleinste uitvoering, de perfecte ‘mijn eerste Wobbel’.
De vorm, curve, maat en gewicht maken het een lichter en zeer stabiel balansbord. Bedoelt voor de kleinste kinderen, maar kan worden gebruikt voor alle leeftijden tot 100 kilogram.
De Starter bieden we zonder vilt of met hetzelfde gerecyclede vilt als op de Pro.

Met of zonder vilt

Heb jij een harde vloer, bijvoorbeeld van hout? Dan wil je niet dat deze beschadigd als er met het Wobbel bord gespeeld wordt. Kies dan de variant met vilt, zodat de vloer beter beschermd wordt.

Kopen met korting tijdens Wobbel Black Friday.

Omdat het balansbord van zulke hoge kwaliteit is, kost het ook wat. Profiteer daarom van de door ons geselecteerde Wobbel Black Friday Deals. Ook alvast een goed moment om in te slaan voor Sinterklaas of voor een aanstaande verjaardagscadeau. Black Friday 2023 is op vrijdag 24 november. Echter tijdens de gehele Black Friday periode van donderdag 16 tot maandag 27 november 2023 zullen er heel veel spectaculaire aanbiedingen zijn.