Black Friday Baby aanbiedingen 2021

Vrijdag 26 november 2021 is het weer Black Friday! Wij zetten de beste Black Friday Baby aanbiedingen voor je op een rijtje! Het begint echter al een week eerder; vanaf vrijdag 16 november zullen de eerste babywinkels waarschijnlijk hun Black Friday deals bekend maken. Gaandeweg de week zullen daar meer en meer goede aanbiedingen bijkomen. De meeste aanbiedingen zullen dan doorlopen tot Cyber Monday op maandag 29 november 2021.

Baby Back Friday Deals 2021

Vandaag, maandag 29 november 2021 – CYBER Monday, laatste dag van de Black Friday aanbiedingen.
Doe vandaag nog je voordeel en op=op!

Babywinkels die meedoen aan Black Friday

In Nederland zijn er een aantal grote (online) babywinkels die ook dit jaar weer mee doen aan Black Friday.  De meest populaire babywinkels op dit moment zijn Babypark, Van Asten Superstore, Babyplus en Ik word mama. Black Friday deals bij babywinkels inslaan zijn handig als jij een baby verwacht (of een newborn hebt) en je hebt nog flink wat items nodig voor de baby uitzet. Bij babywinkels vind jij alles wat nodig hebt voor als jouw (eerste) newborn eraan komt! Van flessenwarmers tot aan autostoeltjes en van bijtring tot voetenzak!

We hebben de beste Black Friday Babywinkel deals 2021 voor je op een rijtje gezet, ga meteen naar de juiste pagina met de beste aanbiedingen!
(vanaf vrijdag 19 november 2021 gaan we zoveel mogelijk directe links toevoegen)

Van Asten Superstore

Van Asten Babystore Deals

Ik word mama

Ik word mama - Black Friday

Black Friday Babyfoon deals

Een van de producten waar je nu flinke korting op kunt scoren zijn de Black Friday Babyfoon deals. Geen enkele ouder kan zonder een babyfoon, maar ze kunnen wel prijzig zijn. Zeker als je kiest voor een babyfoon met camera dan kan het al snel enkele tientjes tot honderden euro’s kosten. Handig dus om geld te besparen en op zoek te gaan naar de perfect Black Friday babyfoon aanbieding. Hieronder vind je een aantal aanbieders waar wij mooie aanbiedingen hebben gevonden.

Blackfriday babyfoon met camera

Van Asten Superstore

Van Asten Babystore Deals

Black Friday Speelgoed sale

Black Friday is het ideale moment om speelgoed in te slaan. Met het oog op Sinterklaas en de kerst, kun je nu alvast die goede aanbiedingen scoren zodat je straks minder geld hoeft uit te geven. Black Friday 2021 valt op vrijdag 26 november, dan heb je dus nog een dikke week tot aan Sinterklaas, let op de levertijden, maar in principe moet je Black Friday Speelgoed deal op tijd binnen zijn! Bespaar dus tientallen euro’s op Lego, Barbies, Vtech, spellen, puzzels, poppen en nog zo veel meer!

Black Friday Kinderwagens

Een kinderwagen is een dure aanschaf! Daarom is Black Friday een mooi moment om te kijken of er kinderwagen deals zijn. Wij hebben het alvast voor je uitgezocht en zetten de beste Black Friday Kinderwagen Deals voor je op een rijtje!

Black Friday kinderwagen 2021

Van Asten Superstore

Van Asten Babystore Deals

Babyveilig.nl

black friday babyveilig deals

Black Friday Buggy

Is jouw baby al wat ouder? Dan wil je waarschijnlijk overstappen van de kinderwagen op de buggy en dus heb je weer een grotere uitgave. Daarom is het ook verstandig om voor een Black Friday Buggy deal te kiezen zodat je niet de volle prijs hoeft te betalen. Of je kiest ervoor om wel hetzelfde geld uit te geven maar je kiest die ene buggy die net wat meer extra’s heeft of net wat luxer is. Hoe dan ook, een Black Friday Buggy aanbieding is een mooie win-win!

Black Friday buggy aanbieding

Van Asten Superstore

Van Asten Babystore Deals

Babykleding / Kinderkleding Deals

De feestdagen komen eraan, tijd om je baby of kindje in een mooi nieuw outfit te steken! En dit is het juiste moment; er zijn namelijk heel veel Black Friday babykleding en kinderkleding deals! Wij zetten de meest populaire shops met hun Deals voor je op een rijtje zodat je alleen nog maar hoeft te kijken wat je leuk vindt!

Black Friday autostoeltje

Nog zo’n must have voor als jij straks jouw eerste kindje krijgt of voor als jouw newborn langzaam ouder wordt en je bent op zoek naar een groter model: het autostoeltje! Het goedkoopste nieuwe autostoeltje kost rond de 100 euro maar wist je dat het kan oplopen tot wel 700 euro? Goed dus om te kijken of jij een goede Black Friday Autostoeltje deal vindt zodat jij zeker niet teveel gaat betalen! Let er bij het kopen van een autostoel op dat je de juiste maat kiest Groep 0 is geschikt voor newborn baby’s, groep 1 voor kindjes tot 4 jaar, groep 2 voor kindjes tot 6 jaar en groep 3 voor kinderen tot 12 jaar. Ook de bevestiging van de autostoel en de rijrichting zijn van belang. Maxi-Cosi is in Nederland het bekendste merk voor een autostoeltje, maar er zijn tegenwoordig ook nog veel andere goede merken verkrijgbaar. Vind jouw Black Friday autostoel aanbieding nu!

Autostoeltje Blackfriday

Black Friday babykamer compleet kopen

Verwacht jij je eerste kindje? Soms is het dan lekker makkelijk om de babykamer in een keer compleet te kopen, dan weet je zeker dat alle verschillende meubeltjes mooi bij elkaar passen. Omdat dit een flinke uitgave is, kun je ook hier profiteren van de Black Friday Babykamer deals. Een babykamer compleet aanschaffen kost al gauw enkele honderden euro’s. Tijdens Black Friday 2021 kan de korting echter oplopen tot 40%. Doe hier dus je voordeel mee!

Van Asten

Van Asten Babystore Deals

Ik word mama

Ik word mama - Black Friday

Baby Plus

Baby Plus - Black Friday

Op deze pagina wordt gebruik gemaakt van zogenaamde affiliate links. Dit betekent dat als je een product koopt via een van onze linkjes, we hierover een kleine commissie krijgen. Op deze manier draag je bij aan het onderhouden van dit blog.

Veelgestelde vragen

Waar komt Black Friday vandaan?

Black Friday komt uit Amerika. Het is de dag na Thanksgiving, wat elk jaar op de laatste donderdag van november valt. Veel Amerikanen hebben de dag na Thanksgiving vrij en gaan dan alvast kerstinkopen doen. Winkeliers hebben hier handig op ingespeeld door ludieke aanbiedingen te maken. Inmiddels is deze vrijdag omgedoopt tot Black Friday en duren de meeste aanbiedingen een hele week. Bovendien doen er nu ook heel veel webshops aan mee.

Welke Black Friday baby aanbiedingen zijn er?

Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken en is er wel een Black Friday baby aanbieding voor. Het gaat van uitzet zoals de kinderwagen en babyfoon tot aan dagelijkse verbruiksproducten zoals luiers en kleding. Ook zijn er heel veel babywinkels die meedoen aan Black Friday, handig als je zwanger bent en een deel van je baby uitzet nodig hebt. Black Friday baby deals kunnen soms oplopen tot wel 50%. Als het kan wacht dus met je grote aankopen tot vrijdag 26 november 2021 en sla dan je slag!

Welke Black Friday speelgoed aanbiedingen zijn er?

De Black Friday Speelgoed Deals worden ook de laatste jaren steeds populairder. Met de aankomende feestdagen van zowel Sinterklaas als Kerst, is Black Friday een mooi moment om alvast de speelgoed cadeautjes in te slaan. Zeker het duurdere speelgoed zoals van merken als Lego, Barbie en Vtech kun je tijdens deze week met flinke kortingen kopen. Maar natuurlijk is elke aanbieding mooi meegenomen, dus wat dacht je van een Black Friday Speelgoed aanbieding voor spellen, puzzels, poppen, knutselspullen of autootjes? Sla nu je slag en voordelig uit voor de feestdagen!