Autostoel Black Friday

Black Friday autostoeltje

Nog zo’n must have voor als jij straks jouw eerste kindje krijgt of voor als jouw newborn langzaam ouder wordt en je bent op zoek naar een groter model: het autostoeltje! Het goedkoopste nieuwe autostoel kost rond de 70 euro maar wist je dat het kan oplopen tot wel 700 euro? Goed dus om te kijken of jij een goede autostoel Black Friday deal vindt zodat jij zeker niet teveel gaat betalen! Let er bij het kopen van een autostoel op dat je de juiste maat kiest Groep 0 is geschikt voor newborn baby’s, groep 1 voor kindjes tot 4 jaar, groep 2 voor kindjes tot 6 jaar en groep 3 voor kinderen tot 12 jaar. Ook de bevestiging van de autostoel en de rijrichting zijn van belang. Maxi-Cosi is in Nederland het bekendste merk voor een autostoeltje, maar er zijn tegenwoordig ook nog veel andere goede merken verkrijgbaar. Vind jouw autostoeltje Black Friday aanbieding nu!

Direct de beste Black Friday Autodeals bekijken?
> Prenatal
> Babypark autostoeltjes
> VanAsten
> Baby Plus aanbiedingen

Autostoeltje Blackfriday

Vandaag, maandag 28 november 2022 – CYBER Monday, laatste dag van de Black Friday Autostoel aanbiedingen.
Doe vandaag nog je voordeel en op=op!

Maxicosi Black Friday aanbiedingen

Maxicosi is waarschijnlijk het bekendste merk op het gebied van autostoeltjes voor kinderen. Daarom dat ook de beste Maxicosi Black Friday deals niet mogen ontbreken op deze pagina. Bekijk hier de acties bij de verschillende aanbieders:

Maxi-Cosi deals bij Prenatal
Babypark Maxi Cosi
Maxicosi Black Friday bij VanAsten
Babyplus aanbiedingen

Onze favoriete goedkope Maxi-Cosi autostoel Black Friday Deal

Maxi-Cosi Cabriofix i-Size

Black Friday Maxi-Cosi CabrioFix i-Size Deal

Black Friday is nog maar net begonnen, maar we hebben nu al onze favoriete Maxi-Cosi autostoel aanbieding gevonden! 

De Maxi-Cosi Maxi-Cosi CabrioFix i-size is een autostoel uit de groep 0+ en dus geschikt voor je kindje vanaf 0 tot 12 maanden of tot 12 kilo. Dit Maxi-Cosi stoeltje  is geschikt voor kinderen van 45-75 cm.

Van 159 voor 97,54 euro!

>> Amazon

>> Prijs checken bij Bol.com

>> Baby Park aanbieding

>> Black Friday deal bij Van Asten

>> Bekijken bij Prenatal

>> Bekijken bij Baby Plus

Superdeal Maxi-Cosi AxissFix i-Size Autostoeltje

Het Maxi-Cosi AxissFix i-Size Autostoeltje is een echte topper onder de autostoeltjes! Deze is 360° draaibaar, handig want dan kun je het in alle richtingen gebruiken. Hierdoor kun je het autostoeltje gebruiken voor zowel jonge kindjes van 4 maanden tot 24 maanden (achterwaarts) als de wat oudere kindjes (tot 4 jaar). Bovendien heeft de Maxi-Cosi AxissFix i-Size veel focus op veiligheid.

Door te kiezen voor deze autostoel, ben je dus in 1x klaar en hoef je niet na verloop van tijd te wisselen. Echter hier hangt wel een prijskaartje aan. Daarom zijn we ook zo blij dat we deze Maxi-Cosi autostoel Black Friday Deal gevonden hebben! Hierdoor wordt dit stoeltje meteen een stuk toegankelijker!

Van 319 voor 219 euro!

>> Super Black Friday deal bij Amazon!

>> Aanbieding direct bij Bol.com kijken

>> Prenatal Black Friday actie

>> BabyPlus aanbieding

>> Babypark

Maxi-Cosi AxissFix i-Size Autostoeltje - 360° draaibaar - Authentic Graphite

Autostoel Black Friday Deals 2022

1
Bebies First Autostoel Grandtour - Groep 1/2/3 (9-36 kg) - Gordel - Zwart
Geschikt voor 9 - 36 kg | (groep 1-2-3) | Geen slaapstanden
Nu bekijken Bol.com
2
Novi Baby® - Autostoel - Goliath Pro - Isofix - Rotation - Black/Grey - (0-36kg)
Geschikt voor 0 - 36 kg | (groep 0+-1 - 2 -3) | Met slaapstanden
Nu bekijken Bol.com
3
Maxi-Cosi Rodifix AirProtect® Autostoeltje - Authentic Black
Geschikt voor 15 - 36 kg | (groep 2 en 3) | Met slaapstanden
Nu bekijken Bol.com
4
Bebeconfort Evolvefix Autostoeltje - 360° draaibaar - Night Black
Geschikt voor 0 - 36 kg | (groep 0+-1 - 2 -3) | Met slaapstanden
Nu bekijken Bol.com
5
Maxi-Cosi AxissFix i-Size Autostoeltje - 360° draaibaar - Authentic Graphite
Geschikt voor 6 - 18 kg | (groep 0+ en 1) | Geen personage | Met slaapstanden
Nu bekijken Bol.com
7
Cybex Aton S2 i-Size
9
Babyauto Rodia Fix
10
Maxi-Cosi Axiss
12
Ding Autostoel Fenix - Grey/Silver

Waar moet je op letten bij het kopen van een autostoel?

Een autostoel is een belangrijke aankoop om jouw kindje veilig te vervoeren. Je wilt de beste keuze maken en een autostoeltje vinden die comfortabel is voor jouw kleintje en veilig in gebruik. De keuze kan lastig zijn met het grote aanbod. Hieronder zijn een aantal belangrijke punten te vinden waar je onder andere op moet letten bij het kopen. Als je kiest voor een Autostoel Black Friday Deal, dan kun je misschien voor een duurder exemplaar dan normaal gaan door de hoge kortingen!

Veiligheidsnorm

Ga je een autostoel kopen tijdens Black Friday let er dan altijd op dat deze voldoet aan de juiste veiligheidsnormen. Deze wettelijke normen zijn in 2013 vastgesteld en is de i-Size de Europese richtlijn voor veiligheid van autostoeltjes. Eerder werd er alleen gefocust op het gewist van het kindje, maar met de nieuwe richtlijnen wordt er ook gekeken naar de lengte. Op die manier is de veiligheidsnorm completer.

Grootte en gewicht kindje

Autostoelen zijn geclassificeerd in verschillende groepen: groep 0, groep 1 en groep 2/3. Deze hebben dus zowel betrekking op het gewicht als de lengte van je kindje.

Groep 0: kun je gebruiken voor kinderen tot 13 kilo en een maximale lengte van 75 centimeter. Deze stoeltjes worden achterstevoren in de auto geïnstalleerd en kan je gebruiken vanaf de geboorte.

Groep 1 autostoelen: zijn te gebruiken voor kinderen tussen de 9 en 18 kilo en een lengte van 60 tot 105 centimeter. Deze autostoelen worden meestal voorwaarts, dus met de rijrichting mee, in de auto geplaatst. Let erop dat je niet te snel overstapt, de juiste maat autostoel is namelijk erg belangrijk voor de veiligheid van je kindje. Stap dus pas over naar groep 2/3 als het hoofdje boven de stoel uitkomt of als het gewicht boven de 18 kilo is.

Groep 2/3 is voor kinderen met een gewicht van 15 tot 36 kilo en een lengte van 67 tot 150 centimeter. In deze stoelen wordt jouw kindje met de gewone gordel uit de auto vastgemaakt.

Bevestiging autostoeltje

Vroeger werd de autostoel bevestigd met de normale gordel, maar tegenwoordig gebeurt dat meestal met een zogenaamde Isofix bevestiging. Met behulp van deze Isofix bevestiging klik je het stoeltje vast aan de haken van de achterbank. Deze bevestiging zit standaard in auto’s die na 2005 gemaakt zijn.

Bekleding

Het is goed om na te denken over de bekleding van de autostoel. Sommige stoelen hebben een afneembare bekleding. Dit kan erg handig zijn wanneer je kindje wat eten of drinken knoeit of als je kleine last heeft van wagenziekte. Als de bekleding afneembaar is, kan je deze gemakkelijk reinigen.

Hopelijk helpen deze tips jou om op zoek te gaan naar de perfecte autostoel Black Friday Deal!

Autostoel kopen tijdens Black Friday 2022

Zoals wij al aangaven is Black Friday het moment om jouw favoriete Autostoeltje te kopen! Niet alleen op die specifieke vrijdag, maar ongeveer 10 dagen lang worden er verschillende aanbiedingen en kortingen gegeven zodat jij jouw baby spulletjes goedkoper kunt inslaan. De autostoel Black Friday deals lopen van vrijdag 18 tot maandag 28 november 2022. Wij zullen de aanbiedingen elke dag controleren zodat wij jou de beste deals kunnen tonen!