Joolz Black Friday 2022

Als jij op zoek bent naar een kinderwagen dan kom je al snel het merk Joolz tegen. Hoge kwaliteit kinderwagens, maar daar staat wel een prijs tegenover. Daarom is het verstandig om te wachten tot Black Friday 2022. Op die dag zijn er mooie Joolz Black Friday Deals. Niet alleen op de kinderwagens maar ook op accessoires zoals de voetenzak en meerijdplank.

Voorafgaande jaren hebben aangetoond dat de meeste winkels tussen de 10 en 20% korting geven op geselecteerde Joolz Black Friday Sale. Dat scheelt toch weer gauw enkele tientjes tot meer dan 100 euro!

Tijdens Black 2022 die officieel valt op vrijdag 25 november maar loopt in de gehele periode van vrijdag 18 tot maandag 28 november, houden wij de Joolz aanbiedingen scherp in de gaten. Zo gauw wij nieuwe Joolz aanbiedingen vinden, zullen we deze hier op deze pagina met je delen.

>> Joolz Black Friday bij Prenatal
>> Van Asten Joolz aanbiedingen
>> Babypark Joolz nu Live!
>> Alle Joolz Black Friday deals bij Baby Plus

Vandaag, maandag 28 november 2022 – CYBER Monday, laatste dag van de Black Friday Joolz aanbiedingen.
Doe vandaag nog je voordeel en op=op!

Joolz Geo 3 Aanbiedingen

Een aanbieding om echt naar uit te kijken is of er een Joolz Geo 3 Black Friday actie komt! De nieuwste kinderwagen van Joolz is de Geo3. Dit is het echte paradepaardje wat je gezien moet hebben! Het is een kinderwagen met hoge wieg, sterke wielen en mooi uiterlijk.

Het is een all-terrain uitvoering waarbij alle vier de wielen vering hebben. Dat betekent dat je met deze kinderwagen net zo makkelijk in de stad rijdt als door het bos. Er is ook een extra grote boodschappentas, hier kunnen boodschappen en andere spullen in tot wel 15 kilo. Handig, want dan blijf jij je handen vrijhouden!

De Joolz Geo 3 komt in vijf verschillende kleuren: Sage Green, Urban Green, Pure Grey, Navy Blue en Briljant Black.

De Joolz Geo3 is makkelijk in gebruik: sterk en stabiel maar ook in één beweging in te klappen en ongelofelijk wendbaar.

Joolz Geo 3 Black Friday

Onze Favoriete Joolz Day+ Black Friday aanbieding

Een aantal babywinkels geven deze Black Friday maar liefst 25% korting op de Joolz Day+ kinderwagen. Hierdoor kun je deze gave Day+ kinderwagen als scoren voor 849 euro! Officieel duren de Joolz Black Days tot en met 28 november, maar we kunnen ons goed voorstellen dat voor deze Joolz Day+ Black Friday Deal geldt op=op!

Vanaf 849 euro!

>> Prenatal actie bekijken
>> Babypark Day+ aanbieding
>>
Day+ aanbieding bij Van Asten
>> Baby Plus Joolz Day+ sale

Joolz Day+ Black Friday Prenatal

Bekijk de Black Friday Joolz Kinderwagen Aanbiedingen direct bij onze partners!

Prénatal

Aanbiedingen

Van Asten Superstore

Black Friday 2022

Meer over het merk Joolz

Joolz is een Nederlands merk opgezet door professionals met de focus op ouders en het ouderschap. Hun focus is kinderwagens die duurzaam en elegant zijn. Als je kiest voor hun complete kinderwagens dan ontbreekt het je aan niks! Bovendien kun je ook nog kiezen voor extra accessoires zoals regenhoezen en meerijdplankjes. Ook hebben ze gedacht aan kinderwagens voor ouders die twee kindjes van verschillende leeftijden hebben en zelfs aan wagens voor tweelingen. Alle kinderwagens zijn stijlvol, gemakkelijk in gebruik en veilig. Maar vooral natuurlijk comfortabel voor jouw baby!

Joolz Black Friday Deals 2022

Zoals wij al aangaven is Black Friday het moment om jouw favoriete Joolz kinderwagen te kopen! Niet alleen op die specifieke vrijdag, maar de hele week worden er verschillende aanbiedingen en kortingen gegeven zodat jij jouw baby spulletjes goedkoper kunt inslaan. De Joolz Black Friday Kinderwagen deals lopen van vrijdag 18 tot maandag 28 november 2022. Wij zullen ze elke dag monitoren zodat wij jou van de beste deals kunnen voorzien!