Over ons

Over JustMama.nl

JustMama.nl is ontstaan in 2020. Het blog is opgericht samen met een kinderslaapcoach waardoor de eerste artikelen bijna allemaal over de verschillende slaapproblemen bij baby’s en kinderen gaan. nWant een goede nachtrust is o zo belangrijk voor jouw kindje en ook voor jou!

Daarna zijn er steeds meer artikelen bijgekomen, ook over andere onderwerpen. In 2022 zijn we ook begonnen met het schrijven van review artikelen. Als jonge ouder moet je namelijk heel vee spullen kopen, maar hoe weet je nu welke het beste voor jou zijn? Door product reviews te schrijven, helpen we je graag in het maken van die keuzes.

En ondanks de naam JustMama.nl is ons blog natuurlijk ook geschikt voor vaders!

Over JustMama.nl

Het Team

JustMama.nl bestaat uit een klein team dat bijna dagelijks met de website bezig is om nieuwe content toe te voegen en de website beter te maken.

  • Lizzy HoubenVerzorgt de online marketing en samenwerkingen voor Justmama.nl. Oprichtster en eigenaar van het blog.
  • Tessa Tessa schrijft artikelen voor JustMama.nl. Daarnaast helpt zij onze partners bij de samenwerkingen.
  • Sanne BachmanBlogger bij JustMama. Sanne is bovendien verantwoordelijk voor alle product reviews. Zij test diverse baby en kinderproducten en schrijft hierover vervolgens een review. Ze heeft zelf twee kinderen.

Samenwerking opzetten?

Wil jij met ons samenwerken? Bijvoorbeeld door het laten testen van een product of door het schrijven van een gastartikel? Dan hebben wij daar verschillende mogelijkheden voor! Lees hier meer over de mogelijkheden of neem direct contact op via hallo@justmama.nl met jouw verzoek en contactgegevens en wij komen z.s.m. bij je terug!

Contact

Wil jij contact met ons opnemen? Dan kan dat het makkelijkste via de mail: hallo@justmama.nl

JustMama.nl is onderdeel van FLIX Marketing
Keizersgracht 520H
1017 EK Amsterdam
(Geen bezoekadres)

KVK: 62364170
BTW: NL001833171B70