Buggy Black Friday

Op vrijdag 25 november 2022 is het weer tijd voor Black Friday! Een mooi moment om op zoek te gaan naar de beste Black Friday baby deals. Vooral de wat duurdere producten zoals een buggy zijn handig om op dat moment te kopen. Als je op zoek gaat naar een Buggy Black Friday Deal houd dan deze pagina goed in de gaten in de periode van 18 tot 28 november, want in deze gehele periode gaan wij voor jou op zoek naar de beste aanbiedingen met de hoogste kortingen!

Buggy Black Friday Deals

Vandaag, maandag 28 november 2022 – CYBER Monday, laatste dag van de Black Friday Buggy aanbiedingen.
Doe vandaag nog je voordeel en op=op!

Black Friday aanbiedingen voor een Buggy

Is jouw baby al wat ouder? Dan wil je waarschijnlijk overstappen van de kinderwagen op de buggy en dus heb je weer een grotere uitgave. Daarom is het ook verstandig om voor een Black Friday Buggy deal te kiezen zodat je niet de volle prijs hoeft te betalen. Of je kiest ervoor om wel hetzelfde geld uit te geven maar je kiest die ene buggy die net wat meer extra’s heeft of net wat luxer is. Hoe dan ook, een Buggy Black Friday aanbieding is een mooie win-win!

Black Friday buggy aanbieding

Waar moet je op letten bij het kopen van een buggy?

Op zoek buggy Black Friday deal voor een handige en fijne buggy maar zie je door de bomen het bos niet meer? Er is tegenwoordig zoveel keuze dat de beste uitzoeken een lastige klus kan zijn. Met deze tips geven we je alvast wat aandachtspunten om op te letten bij het kiezen van de perfecte buggy voor jou!

Het aantal wielen

Er zijn buggy’s met drie wielen maar ook buggy’s met vier wielen. Een buggy met drie wielen heeft maar één voorwiel. Het voordeel hiervan is dat het besturen wat flexibeler en lichter zal zijn. Een buggy met drie wielen zal dus wat fijner zijn op krappe plekken. Daarbij zijn drie wielen ook perfect voor hobbelige bospaadjes. Door de vergrote achterwielen worden eventueel schokken beter opgevangen ten opzichte van een buggy met vier wielen.

De vierwiel buggy daarentegen is juist weer compacter en dus gemakkelijker op te bergen. Daarbij is deze ook stabieler dan een driewieler. Een groter kind kan een driewieler namelijk gemakkelijker uit balans brengen, bij vier wielen zal je dit probleem niet hebben.

Zit- en ligstanden van de buggy

Het is fijn voor je kindje om een verstelbare zitting te hebben die zowel in ligstand als zitstand kan. Op deze manier kan je kindje in verschillende houdingen comfortabel reizen! Hoe ouder je kindje wordt, hoe vaker hij of zij rechtop wilt zitten namelijk. Maar soms kan het ook handig zijn dat je de buggy zitting wat meer naar achteren klapt zodat je kindje lekker een dutje kan doen.

Bescherming tegen de zon

Bij de aanschaf van de buggy kan het handig zijn om te kijken naar een (inklapbare) zonneklep. Op deze manier is je kindje gelijk beschermd tegen uv-stralen wanneer het zonnetje heerlijk schijnt. Dit is trouwens niet alleen belangrijk wanneer jouw kindje tijdens het voorjaar of in de zomer geboren wordt. Ook op (koude) winterse dagen kan de zon nog fel schijnen. Het is dan niet goed als je kindje direct in de zon ligt. Bovendien gaat een buggy over een langere periode en dus meerdere seizoenen mee. Het beste is om meteen een zonneklep of zonnekap erbij te kopen.

Compactheid en gewicht

Voordat je een buggy koopt is het handig om na te denken over je gebruik: op wat voor een momenten denk je een buggy nodig te hebben? Is dat bijvoorbeeld voor vakanties of weekendjes weg of dagelijks? Als je veel met de buggy op pad gaat, dan is het fijn dat deze licht en gemakkelijk inklapbaar is.

Kleurcombinatie

Ook is het belangrijk om na te denken over de kleurcombinatie die je kiest. Een donkerkleurige buggy kan in zonnig weer erg warm worden voor je kleintje. Daarnaast ziet een vrolijk kleurtje er natuurlijk altijd leuk uit! Lichtere kleuren zijn echter besmettelijker. Zeker bij kleine kindjes betekent dit dat je buggy sneller vies wordt. Dit geldt ook als je de buggy veel in de natuur gaat gebruiken. Daarom zijn de meeste buggy’s toch donker van kleur.

Reismandje

Als je de kinderwagen vaak voor snelle boodschappen gebruikt of voor vakantie kan het fijn zijn om een ingebouwd reismandje of netje onder de wagen te hebben. Hierin is er wat ruimte voor je meegebrachte spulletjes.

Buggy Black Friday Aanbiedingen 2022

Zoals wij al aangaven is Black Friday het moment om jouw favoriete Buggy te kopen! Niet alleen op die specifieke vrijdag, maar de hele week worden er verschillende aanbiedingen en kortingen gegeven zodat jij jouw baby spulletjes goedkoper kunt inslaan. De Buggy Black Friday deals lopen van vrijdag 18 tot maandag 28 november 2022. Wij zullen ze elke dag monitoren zodat wij jou van de beste deals kunnen voorzien!