Adverteren – Advertorial – Samenwerken | Mama blog

Binnen het mamablog Justmama.nl zijn er verschillende mogelijkheden voor samenwerken met derden. Denk hierbij aan advertorials, bannering, reviews, persreizen etc.

Bezoekers

Op Justmama.nl mogen we maandag ongeveer 12.000 unieke bezoekers verwelkomen, waarvan 95% organisch via Google binnenkomt. Onze posities in Google zijn dan ook zeer sterk! Ons doel is om in 2021 uit te groeien naar meer dan 20.000 unieke bezoekers!

Advertorial mamablog

De doelgroep zijn jonge vrouwen die zwanger zijn, net moeder zijn geworden of peuters/kleuters hebben. Maar wist je dat 25% van onze doelgroep mannen zijn?

Adverteren mamablog

Advertorial plaatsen

De focus binnen Justmama.nl ligt op organische bezoekers via Google. Dit betekent dat wij maandelijks een stabiel aantal organische bezoekers mogen verwelkomen. Bovendien werken we ook continue aan het verder versterken van onze domeinwaarde. Momenteel (juni 2021) hebben we een Domain Rating (DR) van 25.

Deze statistieken maken ons mamablog dan ook uitermate interessant voor een advertorial. We hebben al mooie advertorials mogen plaatsen voor onder andere Kwantum, Elho
Dit kan in de vorm van een algemene advertorial die wij schrijven of een review.
Interesse? Neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Adverteren

Naast het plaatsen van een advertorial zijn er ook andere mogelijkheden voor adverteren. Denk hierbij aan bannering op een of meerdere posities of complete homepage take-overs! Neem contact met ons op met jullie wensen en wij maken een voorstel op maat!