Co-sleeper Black Friday

Yes! Black Friday 2022 komt er aan; op vrijdag 25 november is het zo ver! Een mooi moment om babyspulletjes in te slaan. Een actie waar je echt op moet letten zijn de Co-sleeper Black Friday Deals! Een Co-sleeper wieg is namelijkk super handig als je baby nog klein is en je wilt dat hij of zij dicht bij jouw bed slaapt en makkelijk te bereiken is, maar toch een eigen en veilig plekje voor de nacht geeft. Een Co-sleeper kan prijzig zijn. Echter tijdens Black Friday worden er mooie kortingen gegeven, zodat jij jouw favoriet tegen een goede prijs kunt kopen.

Co-sleeper Black Friday

Vandaag, maandag 28 november 2022 – CYBER Monday, laatste dag van de Black Friday Co-sleeper aanbiedingen.
Doe vandaag nog je voordeel en op=op!

Bekijk direct de aanbiedingen bij de partners!

Wat is een co-sleeper?

Een co-sleeper wordt ook soms een co-sleeper wieg genoemd. Het is een wieg dat aan een kant open is, daardoor deze makkelijk aan het bed geschoven kan worden. Door de opening, kun je direct vanuit bed bij jouw baby.

Sommige co-sleepers hebben een vaste open kant. Andere co-sleepers kun je ook dichtdoen. Dit is in principe praktischer omdat je zelf de mogelijkheid hebt om te kiezen tussen open en dicht. Als je beide kanten dicht doet, dan is het namelijk een gewone wieg en kun je deze ook los in de ruimte plaatsen.

Wat zijn de voordelen van een co-sleper?

Doordat de co-sleper met de open kant tegen het bed van de ouders aan staat, zijn er een aantal voordelen.

  • Je baby ligt vlak naast je. Dit geeft een veilig gevoel aan je baby. Veel baby’s voelen de aanwezigheid van een of meerdere ouders waardoor ze rustiger worden en beter slapen.
  • De baby ligt echter niet bij je in bed, dit is beter voor de veiligheid. Zo hoef je niet bang te zijn dat je je in je slaap omrolt en op de baby terecht komt.
  • Voor jezelf is het een stuk makkelijker. Je hoeft niet meer op te staan om bij je baby te kunnen. Soms kun je je kindje al geruststellen door je hand op hem of haar te leggen wat heel makkelijk gaat via de opening in de co-sleeper.
  • Ook als je borstvoeding geeft. Het voeden is een van de belangrijkste redenen waarom jouw kindje wakker wordt ‘s nachts in de eerste maanden. Zo ook tijdens de nacht. Met een co-sleper wieg kun je nu veel makkelijker bij je kindje om te voeden.

Als je zelf gaat slapen of wanneer je niet in de buurt bent dan is het wel verstandig om de open zijde van de co-sleeper te sluiten. Dit voor de veiligheid van jouw kindje.

Co-sleeper Black Friday Aanbiedingen 2022

Zoals wij al aangaven is Black Friday het moment om jouw favoriete Co-Sleeper te kopen! Niet alleen op die specifieke vrijdag, maar de hele week worden er verschillende aanbiedingen en kortingen gegeven zodat jij jouw baby spulletjes goedkoper kunt inslaan. De Co-Sleeper Black Friday deals lopen van vrijdag 18 tot maandag 28 november 2022. Wij zullen ze elke dag monitoren zodat wij jou van de beste deals kunnen voorzien!

Meer Black Friday Deals