Home Baby Korbell luieremmer review en prijzen

Korbell luieremmer review en prijzen

door Just mama
Korbell luieremmer

Korbell luieremmer review en prijzen

Wil jij een luieremmer kopen? De Korbell luieremmer is een echte aanrader! De Korbell luieremmer heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere luieremmers en bovendien is deze heel betaalbaar! Benieuwd naar de prijzen? Klik dan hier!

Hoe werkt de Korbell luieremmer

De Korbell luieremmer heeft een pedaal, wat betekent dat je deze makkelijk kunt openen met je voet en je beide handen vrij hebt. Handig, zo kun je met je ene hand de luier weggooien en met de andere hand je baby blijven vasthouden.

Om vieze geurtjes tegen te gaan, werkt de Korbell luieremmer via het drie stappen proces. Je opent de luieremmer, gooit de luier erin en dan valt deze op het eerste plateau. Als daarna de klep gesloten wordt, dan opent dit plateau waardoor de luier in de emmer valt. Deze emmer wordt vervolgens door een rubberen ring geurloos afgesloten.

Als het tijd wordt om de binnenzak te vervangen, dan is er een ingebouwd mesje in de Korbel waardoor het makkelijk is om de binnenzak af te snijden. Op die manier verbruik je alleen dat gedeelte van de plastic zak dat ook echt vol is. Wel zo fijn voor het milieu als voor je portemonnee!

Korbell luieremmer witKorbell luier emmer

Korbell luieremmer review

Voordelen Korbell luieremmer

  • Makkelijk met je voet te bedienen. Op die manier heb je je handen vrij voor de luier én om je baby vast te houden!
  • Minimale geur en extra geurzakje om de geurtjes die toch ontsnappen, tegen te gaan.
  • Met een inhoud van 15 liter hoeft je de luieremmer ongeveer maar één keer per week te vervangen.
  • Kinderslot op de deksel, wel zo handig als jij nog andere kleintjes rond hebt lopen die nieuwsgierig zijn wat er in de luieremmer gebeurt…
  • Ingebouwde mesje om de zakken af te snijden.
  • Biologisch afbreekbare navullingen
  • Verkrijgbaar in drie kleuren: wit, mint en roze.
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding. Voor ongeveer drie tientjes is deze luieremmer van jou!

Nadelen Korbell luieremmer

  • Niet iedereen vindt dat de Korbell luieremmer alle geurtjes tegenhoudt.

Korbell luieremmer prijzen vergelijken

Een van de grote voordelen van deze luieremmer is dat deze een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft. De prijs is aan de onderkant van het segment en je krijgt dan ook echt waar voor je geld. In onderstaande tabel kun je zien waar de Korbell luieremmer verkocht wordt en kun je prijzen vergelijken zodat je zelf kunt kiezen voor de goedkoopste prijs, want de babyuitzet is al duur genoeg!

Korbell luieremmer review

Korbell navulling zakken

Als de zakken voor in je Korbell luieremmer op zijn en je wilt nieuwe navulling kopen, dan heb je de keuze uit officiële Korbell navulling zakken of navulling van een ander merk. De Korbell navulling is meestal iets duurder dan de andere merken, maar dan kies je wel voor het origineel. Bovendien wordt het goedkoper als je meerdere zakken in één keer koopt. De Korbell zakken zijn trouwens biologisch afbreekbaar, ook een positief punt!

Korbell navulling zakken

Wit, mint en roze

De Korbell luieremmer is verkrijgbaar in wit, mint en roze. Bovendien zijn de mint en roze uitvoering in een zachte pastel tint. Op die manier wordt de luieremmer geen ongewenste eye-catcher binnen de babykamer.

Hoeveel liter is de emmer?

De Korbell luieremmer heeft een inhoud van 15 liter. Hierdoor hoef je ongeveer maar eens per week de luieremmer te legen.

You may also like

Laat een reactie achter