Home Zwanger Cadeau zwangerschapsverlof – 5 tips

Cadeau zwangerschapsverlof – 5 tips

door Just mama
Zwangerschapsverlof cadeau

Wat is een leuk Cadeau voor iemand die met zwangerschapsverlof gaat? Waar de een zo drie ideeën heeft, heeft de ander geen enkel idee. Bovendien zijn jullie misschien niet zo close en vind je het lastig om een persoonlijk cadeau te geven. Maar als een van je collega’s of werknemers met zwangerschapsverlof gaat, dan is het natuurlijk wel heel leuk om een cadeau te geven. Om het je makkelijk(er) te maken geven we je in dit blog vijf tips voor leuke zwangerschapsverlof cadeaus.

Fotoalbum

De baby is er nu nog niet, dus voor het echte album is het nog een beetje vroeg, maar als straks de baby er is, worden er vast heel veel foto’s gemaakt. Bovendien is er tijdens het einde van het zwangerschapsverlof vaak wat meer tijd en dan is het maken van een fotoalbum een leuke invulling. Tegenwoordig zijn bijna alle foto’s digitaal, dus het is handig om een fotoboek te bestellen via een online printer. Een leuk zwangerschapsverlof cadeau is dan ook om nu alvast een cadeaubon voor het fotoalbum cadeau te doen!

Tijdschriftenabonnement

Waar een boek te veel tijd en inspanning kan kosten, kan even door een tijdschrift bladeren een heerlijk momentje van ontspanning zijn. Niet alleen voordat de baby er is, maar ook na de geboorte. Een tijdschriftenabonnement kan daarom een leuk cadeau zijn. Vaak kun je een abonnement nemen van een aantal nummers wat vanzelf weer stopt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de Kek Mama, maar je kunt er ook voor kiezen om een algemene tijdschiftenbon cadeau te geven zodat de ontvanger zelf kan bepalen welk tijdschrift zij kiest.

Verzorgingsproducten als zwangerschapsverlof cadeau

Zeker als een vrouw zwanger is besteed ze vaak extra aandacht aan haar lichaam. Elke vrouw maak je dan ook blij met verzorgingsproducten. Dit kan een lekkere bodylotion zijn, maar ook een gezichtsproduct of haarverzorging. Ook een lekker geurtje is een favoriet cadeau om te ontvangen, al is dit wel vaak gebaseerd op persoonlijke smaak. HBB24 heeft een uitgebreid assortiment verzorgingsproducten zodat er altijd wel wat bij zit voor een mooi zwangerschapsverlof cadeau!

Thee of koffiepakket

Niet elke vrouw drinkt tijdens haar zwangerschap nog koffie, maar de meeste hebben heel veel zin om na hun zwangerschap weer koffie te gaan drinken. Bovendien vervangen veel vrouwen hun dagelijks kopje koffie voor thee. Leuk dus om een thee- of koffiepakket cadeau te doen. Je kunt hele mooie pakketten kopen bij de betere speciaalzaken. Ook zijn er theeën verkrijgbaar die speciale effecten hebben zoals meer energie, beter slapen of ontspanning.

Een bon voor een massage

Tijdens de zwangerschap kunnen er allerlei kwaaltjes ontstaan; lag rugpijn, pijnlijke kuiten, vastzittende schouders; een massage kan dan ook wonderen doen! In veel massagestudios worden zogenaamde zwangerschapsmassages gegeven. Hiervoor is er een apart massagebed en wordt er ook een specifieke massage gegeven. Kijk of dit soort massages beschikbaar zijn in de buurt van waar je collega of werknemer woont en vraag of ze ook cadeaubonnen hebben.

Hopelijk hebben deze tips je op weg geholpen om een leuk zwangerschapsverlof cadeau te vinden voor je collega of werknemer!

You may also like

Laat een reactie achter