Home Peuters Cadeautips voor je peuter als je geen speelgoed wilt geven!

Cadeautips voor je peuter als je geen speelgoed wilt geven!

door Just mama
Cadeau tips geen speelgoed voor peuter

Er zijn best veel momenten waarop je een cadeautje geeft aan je peuter. Sowieso natuurlijk op zijn of haar verjaardag, maar ook met andere feestdagen zoals Sinterklaas en Oud en Nieuw. Ook mijlpalen zoals zindelijk worden of slapen zonder speen vragen vaak om een klein cadeautje. Alleen wat geef je je kind als je niet steeds speelgoed cadeau wilt geven of boekjes? Wij geven je drie tips!

Een uitje

Net zoals voor volwassene is het ook voor peuter heel leuk om een uitje cadeau te krijgen. Zo kun je denken aan een dagje dierentuin of pretpark. Maar het kan ook kleiner zijn zoals een middagje naar de kinderboerderij of een theatervoorstelling. Behalve dat het heel erg leuk is voor je peuter om een uitje cadeau te krijgen, heeft dit type cadeau ook een aantal voordelen. Zo is het bijna altijd buitenshuis wat goed is om nieuwe ervaringen op te doen en daarnaast is het ook even een-op-een tijd samen met je peuter.

Iets voor op de kamer

Een ander leuk cadeau is om je peuter iets voor op zijn of haar kinderkamer cadeau te geven. Het bed is waarschijnlijk een van de grootste meubels op de kinderkamer. En een dekbed is dus een echte sfeerbepaler! Zeker als je kindje net is overgestapt van ledikant naar peuterbed, dan is het leuk om hem of haar een nieuw dekbed cadeau te geven. Er zijn namelijk heel veel leuke kinder dekbedovertrekken. Zo kun je kiezen voor eentje met bekende figuren zoals van Disney of een peuter dekbedovetrek met het favoriete dier van je kindje er op! Genoeg keuze dus en een leuk cadeau!

Een doe activiteit voor thuis

De eerste cadeautips voor als je geen speelgoed aan je peuter wilt geven is een uitje buitenshuis, maar je kunt het ook binnenshuis houden en voor een doe activiteit kiezen. Koekjes bakken en knutselen zijn misschien minder speciaal, maar wat dacht je ervan om samen een tent in het midden van de woonkamer te bouwen? Ook kun je de woonkamer ombouwen tot een heus parcous en een ouderwetse apekooi organiseren. Wil je liever niet je hele woonkamer verbouwen? Je kunt ook een thuisbioscoop regelen met de deken op de bank, gordijnen dicht en popcorn op schoot een film kijken!

You may also like

Laat een reactie achter